Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Florentin Pandele, mesaj către Sebastian Ghiță, în direct la RTV: Ar fi bine să te oprești. Ești prea puternic

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 19 iulie 2023 Etichete: , ,

Florentin Pandele îi cere îndurare lui Sebastian Ghiță. Într-o intervenție la România TV, primarul orașului Voluntari l-a rugat pe fostul deputat PSD ca postul acestuia de televiziune să înceteze o presupusă campanie împotriva sa și a soției sale, Gabriela Firea.

Pandele pune la îndoială dezvăluirile privind azilele de bătrâni din Voluntari, în care el și Gabriela Firea sunt plasați alături de cei care conduceau aceste centre, drept atacuri în spatele cărora s-ar afla PSD și PNL.

„Salutări patronului dumneavoastră. Ar fi bine să te oprești. Ești prea puternic. Știu că te lupți cu oameni puternici nu cu oameni căzuți. patroane, oprește-te. Știu că ai primit comenzi de la nivelul cel mai înalt, dintr-un partid cât și din altul și din alte zone sensibile. Totul este o înscenare”, i-a transmis Florentin Pandele lui Sebastian Ghiță.

Bani pentru RTV?

Câteva ore mai târziu, într-o altă intervenție la România TV, de această în emisiunea lui Victor Ciutacu, Pandele a părut să recunoască că i-ar fi plătit bani lui Sebastian Ghiță pentru România TV.

„Întrebați-l pe Sebi Ghiță cât am de plătit pentru faptul că… După cat am de plătit, îmi dați voi înapoi că am făcut rating?”, i s-a adresat Pandele lui Ciutacu.

După intervenția moderatorului, Pandele a făcut câțiva pași în spate: „Am făcut o glumă”.

Nu este deocamdată clar la ce sume de bani a făcut referire primarul orașului Voluntari, cert este că în mandatul Gabrielei Firea Primăria Capitalei a plătit sume consistente pentru difuzarea de spoturi pe mai multe posturi TV.

Potrivit unui articol publicat în 2019 de Pagina de Media, în doar 3 ani, administrația Firea a cheltuit nu mai puțin de 5,2 milioane lei pentru publicitate pe TV. Printre principalii beneficiari ai acestor alocări a fost și România TV, unde reclamele fuseseră difuzate de 874 de ori.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW