Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Focuri de armă în Gorj. Poliția îl caută pe agresor cu elicopterul UPDATE

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 15 iulie 2023 Etichete: , , , ,

UPDATE  Din dispoziția conducerii IGPR, efectivele de polițiști care îl caută pe bărbatul bănuit au fost suplimentate, astfel că, în sprijinul celor de la Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, acționează polițiști  din județele limitrofe, precum și specialiști din Aparatul Central al Poliției Române. Căutările sunt efectuate cu ajutorul unui elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne, a transmis Poliția Română, duminică, 15 iulie.

Potrivit sursei citate, bărbatul din imagine, dat în urmărire de Poliție, este recidivist. Are de executat o pedeapsă de doi ani pentru șantaj, iar instanța a revocat, vineri, 14 iulie,  suspendarea executării pedepsei cu închisoarea, deoarece a comis o altă faptă penală în timpul supravegherii judiciare(n.r. l-a împușcat pe concubinul fostei soții)

Poliția recomandă să sunați la 112, dacă îl vedeți pe acest agresor și să nu interacționați cu el.

-Știre inițială-

Polițiștii din Gorj caută un bărbat care a împușcat o persoană, în cursul nopții trecute. Potrivit Inspectoratului de Poliție Gorj, incidentul s-a înregistrat vineri seară, 14 iulie, la ora 23: 14. Victima a fost transporată de urgență la spital și a suferit o intervenție chirurgicală, relatează Pandurul

Deși s-au mobilizat imediat după ce au fost sesizați, polițiștii nu l-au prins pe agresor. Potrivit presei locale, bărbatul care a folosit arma este cunoscut cu antecedente penale , iar vineri seară ar fi acționat din gelozie, victma fiind concubinul fostei sale soții.

„Poliţiştii şi jandarmii au fost mobilizaţi în teren şi efectuează cercetări pentru depistarea bărbatului şi stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. A fost întocmit dosar penal, cercetările fiind efectuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor”, este comunicatul Poliției Gorj.

Sursă foto: captură Poliția Română

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW