Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


UPDATE Alertă în Centrul Capitalei / Amenințare falsă cu bombă la o sucursală BCR / Circulația, blocată o oră

By Robert Madaianu , in Stirile zilei , at 23 octombrie 2019 Etichete: , ,

Forțele de intervenție au intrat în alertă, după ce un bărbat a amenințat că a pus o bombă la sediul BCR de pe Calea Victoriei din București. Ar fi vorba despre un client nemulțumit. La fața locului au ajuns echipaje ale poliției și pirotehniștii.

UPDATE – Poliția Capitalei a anunțat, oficial, că nu a fost identificată nicio bombă. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru amenințare.

,,În urma controlului pirotehnic nu a fost găsit niciun dispozitiv potențial periculos. Persoana indicată de către angajatul băncii că a formulat amenințarea a fost identificată, dar la acest moment nu s-ar afla pe teritoriul României. Având în vedere situația, Secția 10 Poliție efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare”, potrivit Poliției Capitalei.

UPDATE – Circulația pe Calea Victoriei a fost reluată după aproximativ o oră de la aplicarea restricției.

UPDATE – Alarma este falsă, potrivit unor surse.

UPDATE – Bărbatul care a lansat amenințarea a fost identificat. El nu este din București, urmează să fie dus la audieri.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Angajații băncii au fost evacuați.

,,Reprezentanții unei bănci cu sediul pe Calea Victoriei au anunțat că o persoană care și-a exprimat anumite nemulțumiri a amenințat cu amplasarea unui dispozitiv exploziv la acest sediu. La acest moment se acționează în zonă, inclusiv cu participarea pirotehniștilor din cadrul IGPR”, a transmis Poliția Capitalei.

Circulația a fost restricționată pe Calea Victoriei, între Bulevardul Regina Elisabeta și Piața Națiunile Unite.

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW