Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Piedone, primele declarații după ce s-a întors la primăria Sectorului 5: Mă apuc de muncă chiar de astăzi

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 27 iunie 2023 Etichete: ,

Cristian Popescu Piedone a făcut marți, 27 iunie, primele declarații de presă după ce a revenit la primăria Sectorului 5. 

„N-am stat degeaba. Am trecut prin Sector. Vom ține foarte mult legătura. În Primăria Sectorului 5 nu se va mai face politică, decât politica cetățeanului. Formațiunile politice care probabil astăzi s-au deranjat, de răul sau de bucuria altuia (…) ce au realizat?! Nimic. Eu mă apuc de muncă. Chiar de astăzi”, a declarat Piedone.

Întrebat de jurnaliști care vor fi primele măsuri pe care le va lua în calitate de edil al Sectorului 5, Piedone a promis că va organiza o conferință de presă.

Judecătorii de la Înalta Curte de Casație au decis, miercuri, 21 iunie, achitarea și eliberarea din închisoare a lui Cristian Popescu Piedone, acuzat de abuz în serviciu în dosarul Colectiv. Piedone a fost condamnat în mai 2022, la patru ani de închisoare, dintre care a executat un an și o lună.

El și-a reluat și mandatul de primar al Sectorului 5, după ce subprefectul Capitalei, Anca Artene, a semnat joi, 22 iunie, un ordin în acest sens.

Organizaţiile PSD şi PNL Sector 5 au încheiat un acord pentru asigurarea majorităţii în Consiliul Local, după revenirea lui Cristian Popescu Piedone în funcţia de primar. Cele două partide au împreună 16 reprezentanţi dintre cei 27 de consilieri locali ai Sectorului 5.

CITEȘTE ȘI: Mama unei victime de la Colectiv, după eliberarea lui Piedone: Nu am să-l iert niciodată

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW