Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Iohannis, către membrii guvernului Ciolacu: Să nu pierdeți din vedere pentru ce ați jurat

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 15 iunie 2023 Etichete: ,

Membrii cabinetului Marcel Ciolacu au depus joi, 15 iunie, jurământul în fața președintelui Klaus Iohannis, prilej cu care primul om în stat le-a transmis să pună pe primul plan problemele de stat.

Șeful statului a ținut să îl felicite și pe fostul premier Nicolae Ciucă, cel care a preluat conducerea Senatului.

„Sub conducerea domnului Ciucă coaliția a dovedit că poate gestiona treburile publice. La acestea se poate adăuga că România a avut creștere economică, că populația a fost ferită de efectele crizei energetice, că inflația este sub control, iar în ansamblu rezultatele sunt foarte bune”, a afirmat Klaus Iohannis.

Șeful statului a ținut să îi ureze succes lui Marcel Ciolacu, pe care l-a îndemnat să nu piardă timpul, având în vedere că anul viitor vor fi organizate patru rânduri de alegeri, europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

„Domnule Ciolacu, ați fost parte din echipă, ați condus Camera Deputaților și ați lucrat într-o adevărată echipă în coaliție. Sunt multe probleme de rezolvat. În practică știm că merge din ce în ce mai greu. Avem jumătate de an în care putem să rezolvăm multe lucruri, apoi vom întra într-un an super electoral. Domnule prim-ministru, domnilor și doamnelor miniștri, vă doresc să nu pierdeți din vedere pentru ce ați jurat, doar după aceea problemele care vă privesc. Vă doresc un mandat bun, cu rezultate și guvernului reușită”, a transmis șeful statului.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW