Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Pasajul Olteniței a fost deschis circulației

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 27 mai 2023 Etichete: , ,

Circulația rutieră pe Pasajul Olteniței, cel care presupune reconfigurarea majoră a intersecției dintre DNCB și DN4 la ieșire din Popești-Leordeni, s-a deschis sâmbătă, 27 mai, la ora 10:00, a anunțat șeful Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol. La inaugurare a participat și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. 

Cu o lungime de 3,69 km, Pasajul Olteniței, construit în zona localităţii Popeşti Leordeni, asigură de acum legături continue pe Centura de sud a Capitalei, între A2 și A1, dar şi între Şoseaua Olteniţei (Bucureşti) şi DN4 (judeţul Ilfov), notează News.ro.

„Legătura dintre Bucureşti şi Popeşti Leordeni nu va mai intersecta la nivel Centura Capitalei, iar traseul va fi astfel mai sigur şi mai confortabil pentru cei care tranzitează zona. Pasajul Olteniţa este cel mai mare din seria de trei pasaje construite de CNAIR în sudul Capitalei şi are o formă ovoidală spre deosebire de pasajele giratorii de la Domneşti şi Berceni (care au formă rotundă)”, a explicat șeful CNAIR într-o postare pe Facebook.

Sursa foto: News.ro

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW