Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Premierul Republicii Moldova vine la București

By Vîrban Robert , in Politic Republica Moldova Stirile zilei , at 16 mai 2023

Premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, va efectua în perioada 17 – 18 mai o vizită de lucru în România, pentru a participa la cea de-a șaptea ediție a Forumului de Securitate din regiunea Mării Negre și Balcani, desfășurat la București, relatează agenția MOLDPRES.

„Șeful Executivului va participa la eveniment în cadrul unui panel tematic împreună cu prim-ministrul român Nicolae Ciucă. Detalii suplimentare despre vizita premierului la București le vom oferi la conferința de presă săptămânală după ședința Executivului de miercuri”, a declarat pentru MOLDPRES Daniel Vodă, purtătorul de cuvânt al prim-ministrului.

„Black Sea and Balkans Security Forum” va avea loc în perioada 18-19 mai la București, aceasta fiind cea de-a șaptea ediție a evenimentului anual, co-sponsorizat de Divizia de Diplomație Publică a NATO. Printre vorbitori, mai sunt anunțați premierul Nicolae Ciuc, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, ministrul afacerilor interne, Lucian Bode, Mara E. Karlin, subsecretar adjunct în cadrul Departamentului Apărării al SUA, ministrul energiei, Virgil Popescu, ministrul energiei din Republica Moldova, Victor Parlicov, și Ana Revenco, ministru de interne în Republica Moldova.

Premierul Dorin Recean a mai efectuat o vizită în România în luna martie.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW