Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Muncitorul rănit grav în incendiul produs la rafinăria Petrobrazi a murit / Se fac cercetări pentru ucidere din culpă

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 3 mai 2023 Etichete: ,

Un angajat al rafinăriei Petrobrazi, administrată de OMV Petrom, rănit grav în incendiul care a avut loc la 1 mai, s-a stins din viață miercuri, 3 mai, la Spitalul Floreasca din Capitală. Poliţiştii, care au deschis dosar penal în urma incendiului, au extins cercetările, vizată fiind şi infracţiunea de ucidere din culpă, notează News.ro. 

Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, a suferit arsuri de gradul III-IV, prin flacără, pe aproximativ 72% din suprafaţa corpului şi arsuri de căi aeriene superioare. El a fost preluat de elicopterul SMURD şi primește îngrijiri medicale la Spitalul Floreasca din București.

De asemenea, un alt bărbat, de 55 de ani, are arsuri pe corp de gradul II-III.

Poliţia Prahova a deschis un dosar penal în urma incendiului, pentru distrugere din culpă, nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă și ucidere din culpă.

Incendiul de la rafinăria Petrobrazi a izbucnit luni, 1 mai, în jurul orei 15.00. Pompierii nu au fost solicitaţi să intervină pentru a stinge incendiul, situaţia fiind gestionată de serviciul privat pentru situaţii de urgenţă al operatorului economic.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW