Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Cum va fi vremea de 1 Mai. Meteorologii știu în ce zonă va fi cel mai cald

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 23 aprilie 2023 Etichete: , , ,

Meteorologii au spus la ce să ne așteptăm,  dacă vrem să petrecem minivacanța de 1 Mai în aer liber. Din păcate, veștile nu sunt îmbucurătoare. Potrivit ANM, intervalul 24 aprilie-01 mai va fi unul marcat de instabilitate atmosferică. Temperaturile vor fi mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă și ploile nelipsite.

Astfel, în perioada 25-27 aprilie se vor înregistra  ploi și vreme mai rece.  În weekend se va simți  o ameliorare. „Nu va fi o vreme chiar frumoasă peste tot – vineri și sâmbătă vom avea o vreme mai liniștită, dar duminică și luni, adică pe 30 și pe 1, probabilitatea pentru ploi crește din nou. Acestea ar putea să fie pe areale mai restrânse, să sperăm că așa va fi. Cu datele pe care le avem acum, ploile vor fi, atunci, pe zone mai restrânse – la deal, la munte rămâne de văzut care va fi evoluția”, a spus la Digi24, Mihai Huștiu, meteorolog ANM.

Potrivit AccuWeather,  în principalele orașe ale țării pe data de 1 mai 2023, se vor înregistra următoarele temperaturi :

Brașov: 16 grade Celsius

Constanța: 16 grade Celsius

București: 22 de grade Celsius

Iași: 17 grade Celsius

Timișoara: 22 de grade Celsius

Cluj-Napoca: 19 grade Celsius

Craiova: 23 grade Celsius

Alba Iulia: 19 grade Celsius

Sursă foto: Pixabay

 

 

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW