Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Focuri de armă în București. Șofer băut și fără permis de conducere, urmărit și capturat de polițiști

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 7 octombrie 2019 Etichete: , , , , , , , ,

Un bărbat care conducea băut și fără permis auto prin București a fost urmărit și oprit de un echipaj de poliție al Secției 16 din Sectorul 4. Agenții au tras mai multe focuri de armă pentru a-l opri pe șofer.

În urma verificărilor s-a descoperit că șoferul era băut, având o alcoolemie de 0,78 g/%0 în aerul expirat șo nu deține permis de conducere.

În jurul orei 00.30, poliţişti  Secției 16 Poliție, au oprit o mașină pe o stradă din sectorul 4 al capitalei în care se aflau mai mulți pasageri.

Conducătorul auto a simulat oprirea, după care a accelerat. S-a pornit în urmărirea mașinii, iar la o  intersecție , un echipaj de poliție, solicitat ca sprijin,  a încercat să oprească autoturismului, însă şoferul s-a opus.

În intersecție au fost descărcate mai multe focuri de arme, dar șoferul mașinii a refuzat să se oprească la semnalul polițiștilor.

Ajuns la o altă  intersecţie, şoferul  a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a acroșat un alt autoturism care se deplasa regulamentar.

Cei 4 pasagerii au coborât din mașină și au început să alerge, moment în care, pentru prinderea şi imoblizarea acestora, s-au tras focuri de armă.

sursa foto: Dreams Time

 

 

 

 

 

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW