Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Klaus Iohannis: De săptămâna viitoare vom avea un alt Guvern/ Îmi doresc foarte mult ca moțiunea de cenzură să treacă

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 5 octombrie 2019 Etichete: , , , ,

Klaus Iohannis a declarat, în cadrul unei întâlniri cu liberalii moldoveni, că de săptămâna viitoare România va avea alt Guvern, președintele fiind sigur că moțiunea de cenzură va trece. Declarațiile șefului statului vin în contextul în care premierul Dăncilă a acuzat că organizarea examenului de rezidențiat nu se poate organiza la timp din cauza faptului că nu există un ministrul al Educației. În replică, președintele Iohannis spune că nu mai e nevoie de un ministru PSD pentru că actualul Guvern va pica, joi, pe 10 octombrie, la votul pentru moțiunea de cenzură.

„Zice doamna Dăncilă că nu se poate ține rezidențiatul tinerilor medici fiindcă nu avem ministru al Educație. Păi acum se organizează rezidențiatul când el trebuia făcut în octombrie? Te apuci de un examen național extrem de important în octombrie? Păi nu ți-ar fi rușine PSD.  După părerea mea ar fi trebuit finalizat cel puțin în martie, cu jumătate de an înainte.

O veste bună pentru tinerii medici: nici nu avem nevoie de un ministru al Educației PSD fiindcă vom avea de săptămâna viitoare un alt guvern. Moțiunea de cenzură este în procedură și vă spun cu toată seriozitatea, pregătiți-vă pentru guvernare. Eu îmi doresc foarte mult ca această moțiune de cenzură să treacă și acest guvern eșuat să pice”, a declarat Klaus Iohannis, la o întâlnire cu liberalii.

sursa foto: Facebook

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW