Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu și Kelemen Hunor pleacă într-o vizită oficială în Azerbaidjan 

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 26 februarie 2023

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, și vicepremierul Kelemen Hunor efectuează luni și marți o vizită oficială la Baku, în Azerbaidjan. 

În prima zi a vizitei, Ciolacu va avea o întrevedere președintele azer, Ilham Aliyev, și va participa la ceremonia de depunere a unei coroane de flori la Monumentul Torța Eternă. Apoi Ciolacu se va vedea cu Sahiba Gafarova, președintele Milli Majlis (Parlamentul azer), cu Mikayil Jabbarov, președinte al Consiliului de Supraveghere al SOCAR și cu domnul Rovshan Najaf, președintele SOCAR.

În cea de-a doua zi, președintele Camerei Deputaților va vedea locul unde a fost forată prima sondă de petrol din lume și va depune o coroană de flori la Monumentul compozitorului George Enescu. De asemenea, liderul PSD vizita centrul Heydar Aliyev și fabrica de covoare Azerkhalcha.

Pe lângă Kelemen Hunor, din delegația care va merge în Azerbaidjan mai fac parte Marian Neacșu, secretarul general al Guvernului, Alfred Simonis, liderul Grupului PSD din Camera Deputaților, Alexandra Presură, secretar al Camerei Deputaților, precum și membri din conducerile Transelectrica și Transgaz.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW