Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Dăncilă îi răspunde președintelui României: Culmea ipocriziei este Iohannis

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 2 octombrie 2019 Etichete: , , , , ,

Viorica Dăncilă răspunde criticilor lansate de Klaus Iohannis la adresa sa și spune că președintele dă dovadă de ipocrizie deoarece o acuză pe aceasta de încălcarea Constituției.

„Culmea ipocriziei este să ne vorbească președintele Iohannis despre încălcarea Constituției. Același Klaus Iohannis care calcă în picioare legea fundamentală a țării refuzând să numească miniștrii interimari și ignorând cu bună știință chiar și decizia Curții Constituționale.

Cât despre propunerea de comisar european, domnul Dan Nica, îi reamintesc președintelui că a fost informat despre această nominalizare la momentul la care i-a fost transmis și numele Rovanei Plumb. Cel mai probabil, președintele a fost prins cu activitatea de campanie și a omis această informare”, a scris premierul, pe pagina sa de Facebook.

Președintele României, Klaus Iohannis a criticat-o, miercuri, pe Viorica Dăncilă fiindcă aceasta a refuzat să se prezinte la Palatul Cotroceni pentru a se consulta cu șeful statului privind propunerea României pentru funcția de comisar european.

sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW