Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Cumpănașu, după suspendarea din Colegiul Național de Apărare: Verificați culoarea și afilierea celor de la această fundație și veți înțelege pentru care candidat lucrează sistemul

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 28 septembrie 2019 Etichete: , ,

Alexandru Cumpănașu a comentat decizia Fundației Colegiului Național de Apărare de a-l suspenda din funcția de vicepreședinte al Consiliului Național de Apărare, pentru declarațiile sale publice. Candidatul la alegerile prezidențiale a spus că se verifice culoarea și afilierea celor care se ocupă de această fundație și se va înțelege pentru care candidat lucrează sistemul.

„Constat ca in SISTEM ordinul inca se executa nu se discuta. Pentru mine este un lucru bun: este inca o dovada ca nu (mai) sunt omul sistemului ci un om liber. Asa ca le multumesc tuturor oamenilot SISTEMULUI care actioneaza impotriva mea.

Isteria devoalarii increngaturilor diverselor aripi ale acestui SISTEM INFECT nu ma va opri sa merg pana la capat. Ramane insa expertiza mea pe zona de politici de aparare si securitate, VITALA unui Presedinte care stie Constitutia. Toate atacurile din ultima perioada ale cozilor sistemului imi intaresc convingerea ca am ales corect sa candidez si sa fac curatenie inclusiv in aceste zone obscure ale societatii. Un singur lucru as adauga: verificati va rog culoarea si afilierile celor de la aceasta fundatie si veti intelege pentru care candidat lucreaza SISTEMUL!”, a răspuns Alexandru Cumpănașu, la solicitarea mainnews.ro.

Fundația Colegiului Național de Apărare: Ne delimităm de unele afirmații publice ale domnului Cumpănașu

Fundația Colegiului Național de Apărare a anunțat că se delimitează de ultimele afirmații publice ale lui Alexandru Cumpănașu și a luat decizia de a-l suspenda pe acesta din funcția de vicepreședinte.

„Fundația Colegiului Național de Apărare se delimitează de ultimele afirmații publice ale domnului Alexandru Cumpănașu, considerându-le nepotrivite și în neconcordanță cu valorile și principiile morale promovate de organizație. Afirmațiile domnului Alexandru Cumpănașu au fost făcute în nume personal, fără mandatul sau consultarea prealabilă a board-ului Fundației Colegiului Național de Apărare.

Până la lămurirea situației, Consiliul director al Fundației Colegiului Național de Apărare a decis suspendarea domnului Alexandru Cumpănașu din funcția de vicepreședinte.

Consiliul director al Fundației Colegiului Național de Apărare”, a transmis, pe Facebook, Fundația.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW