Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Târgul de Carte Gaudeamus – săptămâna viitoare la Romexpo

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 2 decembrie 2022 Etichete: ,

Ediția București 2022 a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România, organizat de postul public de radiodifuziune, se va desfășura între 7 și 11 decembrie, în Pavilionul B2 Romexpo.

Potrivit organizatorilor, 7.900 mp de standuri și spații de evenimente vor ocupa integral cel mai mare pavilion expozițional din țară. Aproximativ 200 de participanți vor oferi publicului o gamă extrem de variată de produse editoriale, pe diferite suporturi, adecvate tuturor vârstelor și domeniilor de interes, muzică și jocuri educative. Alături de nume consacrate de zeci de ani în peisajul editorial românesc, se vor regăsi numeroși participanți în premieră la acest eveniment, atât edituri care și-au câștigat deja o binemeritată notorietate, cât și proiecte noi, la început de drum.

Inaugurarea oficială a ediției va avea loc miercuri, 7 decembrie, la ora 12.00. Târgul va fi deschis zilnic, între orele 10.00 și 20.00, iar la această ediție, accesul tuturor categoriilor de public va fi gratuit. Proiectul este finanțat de Ministerul Culturii.

Sursa foto: Inquam Photos / Alexandru Prepeliță

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW