Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Procuror, despre minora găsită decedată: fata a fost ucisă în maxim 30-35 de minute de la momentul dispariției

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 22 septembrie 2019 Etichete: , , ,

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, Mihai Dincă, a precizat că există deja un cerc de suspecți în cazul morții minorei de 11 ani din județul Dâmbovița. Nu se exclude posibilitatea ca printre ei să se afle și un cetățean străin. 

Potrivit anchetatorilor, fetiţa de 11 ani din localitatea Gura Şuţii a fost ucisă la un interval de maximum 30-35 de minute de la momentul răpirii, care a avut loc vineri, la ora 17.16.

„Datele de urmărire penală indică la acest moment şi fără niciun fel de dubiu ne idică faptul că fetiţa la momentul sesizării organelor de urmărire penală nu mai era în viaţă. Există o certitudine”, a precizat prim-procurorul Mihai Dincă de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Acesta a precizat că niciunul dintre suspecţii din acest caz nu a fost audiat până în prezent

„Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect în condiţiile în care am văzut că autoturismul respectiv în momentul în care a ieşit din localitatea Gura Şuţii a intrat în următoarea localitate la aproximativ 30 de minute în condiţiile în care traseul respectiv poate fi parcurs în 2-3 minute”, a mai spus prim-procurorul într-o conferinţă de presă.

În urmă cu puțin timp, polițiștii au anunțat că fata de 11 ani dispărută de două zile de acasă din comuna Gura Șuții, județul Dâmbovița, a fost găsită decedată. În ultimele 48 de ore copila a fost căutată de zeci de polițiști, jandarmi dar și de peste 100 de voluntari. Au fost verificate toate casele din zonă și camerele video de pe traseu.

Fata a fost găsită, în urma cu putina vreme, decedată, într-o zonă cu vegetație. Anchetatorii spun că pe corpul fetei sunt urme de violență însă nu se știe dacă sunt din cauza animalelor sălbatice din zonă sau din alte cauze. Asta urmează să se stabilescă la autopsie.

Fetița prezintă urme de violență pe corp, iar polițiștii au deja un suspect – un bărbat cu cetățenie olandeză. Acesta va fi dus la audieri, spun surse din cadrul anchetei, citate de digi24.

Se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care a murit copila.

Fata a plecat vineri de la şcoală şi nu a mai ajuns acasă. O cameră de supraveghere instalată pe clădirea şcolii a înregistrat-o vineri, la ora 17:19, în timp ce pleca spre casă. Au fost ultimele imagini cu ea în viață.

Ea a fost căutată de peste 200 de persoane, poliţişti, pompieri, jandarmi şi săteni. De asemenea, au fost folosite drone şi un elicopter.

 

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More Info here on that Topic: mainnews.ro/procuror-despre-minora-gasita-decedata-fata-a-fost-ucisa-in-maxim-30-35-de-minute-de-la-momentul-disparitiei/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More on that Topic: mainnews.ro/procuror-despre-minora-gasita-decedata-fata-a-fost-ucisa-in-maxim-30-35-de-minute-de-la-momentul-disparitiei/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW