Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Doi bărbați au fost împușcați la un târg din județul Bacău

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 2 octombrie 2022 Etichete: , , , ,

Doi bărbați au fost împușcați cu un pistol cu bile de cauciuc în zona gâtului, respectiv abdomenului, la un târg din județul Bacău. Toți cei implicați ar fi comercianți.

„În cursul acestei dimineţi, în târgul organizat în comuna Balcani, sat Frumoasa, judeţul Bacău, în urma unui conflict spontan, doi bărbaţi, de 37 şi 50 de ani, ar fi fost împuşcaţi în zona gâtului, respectiv abdomenului, de către un bărbat, de 49 de ani, din comuna Slobozia Bradului, judeţul Vrancea, care era însoţit de către un bărbat, de 31 de ani, din aceeaşi localitate. Cele patru persoane implicate în eveniment ofereau spre comercializare struguri şi, întrucât au apărut nemulţumiri cu privire la preţul de vânzare diferit stabilit de către aceştia, a izbucnit un conflict”, a transmis I.P.J. Bacău, conform News.ro.

Sursa citată relatează că, la un moment dat, bărbatul de 49 de ani a scos un pistol neletal, cu bile de cauciuc, cu care i-a împuşcat pe cei doi. Victimele au  fost duse la spital, pentru îngrijiri medicale, iar ceilalţi doi bărbaţi, care după incident au fugit de la faţa locului, au fost prinşi de către poliţişti şi conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Moineşti, pentru audieri.

„A fost luată legătura cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, care se deplasează la faţa locului.  În cauză, se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor”, precizează oficialii I.P.J Bacău.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW