Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


14 locuri de joacă din Capitală vor fi reparate. A fost lansată licitația


A fost lansată achiziția pentru repararea mai multor locuri de joacă din Capitală aflate în administrarea Primăriei Municipiului București (PMB), după cum a anunțat marți, 13 septembrie, Nicușor Dan, edilul general.

„Am lansat în SEAP procedura de achiziţie pentru lucrările de reparaţii la locurile de joacă din parcurile bucureştene aflate în administrarea Primăriei Capitalei”, a anunțat primarul.

Potrivit acestuia, vor fi reparate 14 locuri de joacă din 4 parcuri.

„Imediat după finalizarea licitaţiei, vom interveni pentru reparaţia curentă a 14 locuri de joacă din 4 parcuri. Vor fi reparate 5 în Parcul Regele Mihai I, 1 loc de joacă în Parcul Bordei şi câte 4 locuri de joacă în Parcul Circului de Stat şi Parcul Tineretului. În aceste locaţii vor fi înlocuite echipamentele care nu mai pot fi reparate”, a detaliat Nicușor Dan.

Primarul promite că, în perioada următoare, vor fi modernizate și alte 25 astfel de locații.

„Prin acest acord cadru ne-am propus să redăm bucureştenilor, în condiţii de maximă siguranţă, primele 14 locuri de joacă din parcurile ALPAB, urmând ca în perioada următoare să modernizăm şi celelate 25. Modernizarea acestora va fi realizată printr-un contract distinct, care va avea ca obiect înlocuirea locurilor de joacă în intergralitate”, adaugă Dan.

Caietul de sarcini

Caietul de sarcini poate fi consultat pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). De menționat este că achiziția va fi împărțită în două loturi.

Valoarea achiziției pentru lotul 1 este estimată între 3,2 și 7 milioane de lei. Valoarea garanției de participare este de 0,4512 %, adică 32.000 de lei.

Pentru lotul 2, valoarea achiziției este estimată între 330,480 de lei și 6,8 milioane de lei, iar valoarea garanției de participare este de 3.000 de lei.

Așadar, în total, achiziția valorează estimativ între : 3,5 milioane și 13,9 milioane de lei.

Data limită de depunere a ofertelor este 30 septembrie 2022, ora 15:00, conform sursei citate.

CITEȘTE ȘI Primăria Capitalei a aprobat reabilitarea Parcului Carol / Valoarea lucrărilor trece de 47 milioane de lei

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW