Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Barna îi pune condiții lui Dăncilă: Demisia premierului pentru semnarea Pactului Național pentru Bunăstare

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 14 septembrie 2019 Etichete: , , , , , ,

Dan Barna condiționează semnarea Pactului Național pentru Bunăstarea Românilor, propus de Viorica Dăncilă, de demisia premierului și de semnarea pactului pentru anticipate.

Dan Barna susține că Alianța USR PLUS se angajează să nu taie pensiile și salariile și să aducă bunăstare românilor.

„Stimată doamnă Prim-ministru Viorica Dăncilă,

Am luat act de propunerea pe care ne-ați adresat-o în spațiul public cu privire la semnarea unui pact pentru bunăstarea românilor.

Vă scriu pentru a vă transmite că Alianța USR PLUS se angajează să nu taie pensiile și salariile și să aducă bunăstare românilor.

Doar dacă dumneavoastră și PSD semnați pactul pentru anticipate și vă prezentați demisia din funcția de Prim-ministru al României, considerăm se vor crea premisele pentru a putea discuta despre un astfel de pact.

Dumneavoastră și Partidul Social Democrat ar trebui să dovediți responsabilitate și preocupare pentru situația României din prezent. Dacă sunteți, într-adevăr, preocupată pentru binele românilor, atunci aveți datoria să puneți capăt crizei politice actuale prin demisia dumneavoastră și a întregului guvern.

Alianța USR-PLUS își propune să guverneze respectând toate legile țării. Bunăstarea romanilor trebuie să crească, nu să scadă. Însă bunăstarea românilor poate fi atinsă doar eliminând, în primul rând, nedreptățile din sistem și înlăturând acele forțe politice care le-au creat. Ăsta e angajamentul nostru. Pactul nostru este cu cetățenii”, a scris Barna, pe pagina sa de Facebook.

sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Info on that Topic: mainnews.ro/barna-ii-pune-conditii-lui-dancila-demisia-premierului-pentru-semnarea-pactului-national-pentru-bunastare/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More on on that Topic: mainnews.ro/barna-ii-pune-conditii-lui-dancila-demisia-premierului-pentru-semnarea-pactului-national-pentru-bunastare/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW