Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Procurori : Mario Iorgulescu se afla sub influența băturilor alcoolice și a drogurilor atunci când a provocat accidentul în urma căruia un tânăr a murit

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 12 septembrie 2019 Etichete: , ,

Mario Iorgulescu a fost sub influența băuturilor alcoolice și a drogurilor atunci când se afla la volanul mașinii cu care a provocat accidentul mortal de duminică.

Primele rezultate ale analizelor INML arată că fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a consumat alcool și droguri în seara accidentului.

Tânărul de 24 de ani a avut o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei recoltări şi 1,76 la a doua, informează procurorii.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 face cercetări pentru ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și a drogurilor.

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, a fost implicat, duminică dimineață, într-un accident rutier care s-a soldat cu un deces.

Mario Iorgulescu a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias, duminică, de către un echipaj SMURD. Starea lui s-a agravat, potrivit ultimului anunț al Spitalului Elias.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW