Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Dan Barna: Până nu văd votul ALDE la moțiune nu cred că Tăriceanu e în opoziție

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 10 septembrie 2019 Etichete: , , ,

Liderul USR, Dan Barna, susține că președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, nu vrea alegeri anticipate deoarece îi este frică de alegătorii „care i-au trimis partidul în subsolul clasamentului la europarlamentare din cauza complicității în rele cu PSD”.

Călin Popescu Tăriceanu răspunde de pe holuri că nu vrea alegeri anticipate și își amintește că avem un guvern în funcție. Da, acel guvern Dăncilă din care a ieșit trântind ușa și pe care pretinde că vrea să-l dea jos la moțiune.

Lui Tăriceanu îi este foarte frică de alegătorii care i-au trimis partidul în subsolul clasamentului la europarlamentare din cauza complicității în rele cu PSD, mutilarea independenței justiției și slăbirea economiei românești”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Barna: Până nu văd votul ALDE la moțiunea de cenzură nu cred că Tăriceanu este în opoziție

Candidatul Alianței USR- PLUS la alegerile prezidențiale a menționat că în curând se va afla dacă ALDE și Pro România chiar s-au supărat pe PSD sau „își creează argumente pentru o nouă negociere de pe poziții de forță cu PSD”.

„Eu până nu văd votul ALDE la moțiune nu cred că Tăriceanu e în opoziție. Și ce înseamnă asta că ALDE e în opoziție și Teodor Meleșcanu, încă membru ALDE, conduce Senatul? Vom afla curând dacă ALDE și Pro România chiar s-au supărat pe PSD sau își creează argumente pentru o nouă negociere de pe poziții de forță cu PSD.

Noi, Alianța USR PLUS, vrem anticipate, am trimis Pactul pentru anticipate tuturor factorilor politici implicați și așteptăm răspunsuri responsabile, nu ca acesta primit de la deja fostul președinte al Senatului care trebuie să decidă unde vrea să fie, la putere sau în opoziție”, a încheiat Dan Barna.

Foto: Inquam photos/ George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW