Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Kremlin: Federația Rusă va continua operațiunea din Ucraina până își va atinge toate obiectivele

By Diochetanu Andreea , in Război în Ucraina Stirile zilei , at 3 iunie 2022

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov a declarat vineri, 3 iunie, că Rusia va continua așa numita „operațiune militară” în Ucraina până când toate obiectivele sale vor fi atinse.

Referindu-se la teritoriile controlate de Rusia în Luhansk și Donețk, Peskov a spus că „nu despre asta este vorba”.

„Unul dintre principalele obiective ale operațiunii este protejarea oamenilor din Luhansk și Donețk. Au fost luate măsuri pentru a asigura protecția acestora și au fost obținute anumite rezultate”, a explicat Peskov.

El a vorbit, de asemenea, despre întâlnirea dintre președintele rus, Vladimir Putin, și președintele Uniunii Africane, președintele Senegalului, Macky Sall, care va avea loc la Soci în cursul zilei de astăzi.

Vizita lui Sall și a Comisiei Uniunii Africane în Rusia a fost planificată „pe fondul eforturilor președinției de a contribui la dezescaladarea războiului din Ucraina și de a elibera stocurile de cereale și îngrășăminte, al căror blocaj afectează în special țările africane”, se arată într-o declarație a biroului lui Sall.

Pe ordinea de zi a reuniunii se va afla „îngrijorarea profundă a continentului african cu privire la criza alimentară și la lipsa îngrășămintelor”, a precizat Peskov.

El a adăugat că Putin îi va oferi președintelui senegalez o explicație „exhaustivă” a ceea ce se întâmplă cu adevărat cu cerealele ucrainene.

Subiectul grânelor ucrainene va fi, de asemenea, un punct important pe ordinea de zi atunci când ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, va vizita Turcia săptămâna viitoare, a declarat Kremlinul.

Foto: Pixabay

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you will find 89142 additional Info to that Topic: mainnews.ro/kremlin-federatia-rusa-va-continua-operatiunea-din-ucraina-pana-isi-va-atinge-toate-obiectivele/ […]

  • … [Trackback]

    […] Information to that Topic: mainnews.ro/kremlin-federatia-rusa-va-continua-operatiunea-din-ucraina-pana-isi-va-atinge-toate-obiectivele/ […]

  • … [Trackback]

    […] There you will find 18757 more Information on that Topic: mainnews.ro/kremlin-federatia-rusa-va-continua-operatiunea-din-ucraina-pana-isi-va-atinge-toate-obiectivele/ […]

  • Your writing has a way of making complex concepts seem simple.
    It’s a real gift, and one that I greatly appreciate as a reader.

    my web-site: Aurora

  • … [Trackback]

    […] Find More Information here on that Topic: mainnews.ro/kremlin-federatia-rusa-va-continua-operatiunea-din-ucraina-pana-isi-va-atinge-toate-obiectivele/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW