Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Gabriela Firea a anunțat că Guvernul ia în calcul o posibilă majorare a alocațiilor

By Ana Teșcan , in Politic Stirile zilei , at 1 iunie 2022

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a vorbit miercuri, 1 iunie, despre o posibilă majorare a alocațiilor, în cadrul unui eveniment dedicat copiilor, organizat la Palatul Victoria, la care au participat și ministrul Economiei, Florin Spătaru, cel al Digitalizării, Sebastian Burduja, şi purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru. 

În discursul susținut în cadrul evenimentului „Pace, prietenie, iubire”, Gabriela Firea a vorbit și despre alocațiile copiilor, amintind că acestea au fost majorate de către Guvern la 1 ianuarie 2022.

„Calculele care se fac acum de către premier, de către ministrul de Finanţe, de către ministrul Muncii, vor dori să anunţe, de asemenea, pentru toţi copiii din România în continuare majorări ale alocaţiei pentru toţi copiii din ţară„, a afirmat Gabriela Firea, citată de News.ro.

În prezent, alocația este de 600 de lei pentru copiii cu vârsta până la doi ani (sau 3 ani în cazul copiilor cu dizabilități) și 243 de lei pentru copiii cu vârsta între 2 și 18 ani, dar și după această vârsta pentru tinerii care încă merg la școală, până la finalizarea studiilor.

VEZI ȘI: „Pace, prietenie, iubire”, evenimentul care a reunit copiii români și ucraineni la Palatul Victoria

Foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you will find 76119 additional Information on that Topic: mainnews.ro/gabriela-firea-a-anuntat-o-posibila-majorare-a-alocatiilor-copiilor-din-romania/ […]

  • … [Trackback]

    […] Here you can find 26949 additional Info to that Topic: mainnews.ro/gabriela-firea-a-anuntat-o-posibila-majorare-a-alocatiilor-copiilor-din-romania/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW