Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Fiul președintelui LPF Gio Iorgulescu, rănit grav într-un accident rutier soldat cu un deces

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 8 septembrie 2019 Etichete: , ,

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gio Iorgulescu, a fost implicat, duminică dimineață, într-un accident rutier care s-a soldat cu un deces, au declarat surse judiciare pentru Mainnews.ro.

Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că în jurul orei 03:00, un șofer în vârstă de 24 de ani, care se deplasa pe Șos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanța, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a intrat într-un alt autovehicul condus din sens opus de un bărbat tot de 24 de ani. În urma impactului, ambele autovehicule au ieșit de pe carosabil, iar la primul dintre ele a luat foc compartimentul motor.

Șoferul aflat în cea de-a doua mașină și-a pierdut viața, iar celălat șofer a fost transportat la Spitalul Elias, fiind rănit grav, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice.

Surse juridice au declarat pentru mainnews.ro că șoferul care a pierdut controlul asupra mașinii și a intrat pe contrasens, este Mario Iorgulescu, fiul actualului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu. Băiatul a fost transportat la Spitalul Elias din București după ce a fost rănit grav.

Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW