Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


O locomotivă a deraiat în județul Hunedoara / Traficul feroviar este blocat pe ambele linii

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 26 mai 2022

O locomotivă, care aparţine operatorului privat Constantin Grup, s-a răsturnat între staţiile Merişor – Crivadia, a anunțat joi, 26 mai, CFR SA. Mecanicul locomotivei a fost rănit, fiind preluat de un echipaj al SAJ Hunedoara pentru a fi transportat la spital. 

Conform CFR SA, locomotiva izolată circula de la Băniţa spre Crivadia. Mecanicul a anunţat că nu poate opri în staţia Merişor, a intrat cu locomotiva pe firul II Merişor – Crivadia, unde s-a răsturnat.

Traficul feroviar de călători este oprit pe relaţia Petroşani – Crivadia, pentru a facilita accesul echipelor de intervenţie, în vederea eliberării gabaritului de cei doi stâlpi rupţi de locomotiva răsturnată, potrivit reprezentanților administratorului companiei feroviare.

În acest moment este afectată o singură pereche de trenuri R 2708/R2711, pe distanţa Pui – Petroşani. Conform graficului de circulaţie, următorul tren înscris să tranziteze această zonă este IR 1822 (Bucureşti – Arad), în jurul orei 23:00, oră până la care CFR estimează că va reuși redeschiderea circulaţiei pe un fir.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW