Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Accident pe linia de cale ferată București Nord – Aeroport / Circulația feroviară, suspendată

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 18 mai 2022

Circulația feroviară este temporar suspendată pe relația București Nord – Aeroport și retur, după ce o persoană a fost lovită de trenul 7932, în zona Punctului de Oprire Carpați, a anunțat miercuri, 18 mai, CFR SA.

Menţionăm faptul că, circulația trenurilor spre și dinspre Aeroport este oprită în intervalul orar necesar intervențiilor desfășurate la locul accidentului de către organele abilitate – Poliție/Procuratură, reluarea traficului feroviar fiind condiționată de finalizarea tuturor procedurilor prevăzute pentru astfel de situații. Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. transmite scuzele aferente călătorilor, pentru această situație, și îi asigură că traficul va fi reluat imediat ce reprezentanții organelor de cercetare, de la fața locului, permit redeschiderea liniei București Nord – Aeroport”, au transmis reprezentanții administratorului rețelei feroviare.

Persoanele care care au de efectuat acest traseu au la dispoziție linia de autobuz 783, care circulă de la Piața Unirii la Aeroportul Otopeni și retur, cu opriri în mai multe puncte importante din traseu, printre care se numără Piața Romana, Piața Victoriei, Piața Presei Libere și Băneasa. Costul unui bilet valabil 90 minute este de 3,5 lei.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW