Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Ludovic Orban, despre moțiunea de cenzură: Există șanse reale, în condițiile în care actorii politici sunt sinceri

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 4 septembrie 2019 Etichete: , ,

Liberalii au finalizat textul moțiunii de cenzură și poartă negocieri cu toate partidele astfel încât succesul demersului de a da jos guvernul să fie garantat. Vor avea loc discuții cu toate grupurile parlamentare, mai puțin cu PSD, a declarat astăzi Ludovic Orban.

”Am avut întâlniri și am discutat cu cei de la USR, am discutat cu PMP, cu parlamentarii UDMR și cu cei ai minorităților naționale.

Am anunțat că vom avea negocieri cu toate partidele din Parlament, mai puțin cu cei ai PSD. Vom avea negocieri cu reprezentanții ALDE și Pro România. Obiectivul nostru este să obținem sprijinul tuturor parlamentarilor, de aceea vom discuta individual și cu parlamentari PSD.

Textul moțiunii va fi trimis tuturor celor cu care am discutat, va fi trimis și celor ALDE și Pro România, după ce vom discuta cu aceștia. Așteptăm sugestii, recomandări, propuneri de la fiecare partid pentru textul acestei moțiuni de cenzură.”, a declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban susține ideea de a depune moțiunea de cenzură doar dacă va avea 233 de semnături, astfel încât să aibă garanția ca aceasta va trece.

„Obiectivul clar este reușita moțiunii. Există șanse reale, în condițiile în care actorii politici sunt sinceri în declarațiile lor. Suntem deschiși la consultări, la obiecțiile și propunerile partenerilor noștri”, a declarat Ludovic Orban.

Foto: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW