Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Consilierul unui deputat PSD a amenințat un polițist: Îți arăt eu ție! Nu cred că trebuie să ai conflict cu mine/ Lucian Rădulescu a fost dat afară

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 4 septembrie 2019 Etichete: , ,

Un consilier al unui deputat PSD a fost filmat în timp ce amenința și înjura un agent de poliție care voia să îl amendeze fiindcă a oprit neregulamentar pe raza localității Păulești, deși în locul respectiv era un indicator rutier care interzicea acest lucru.

În clipul video făcut public de agentul de poliție Marian Godină se observă cum Rădulescu scoate legitimația sa emisă de Camera Deputaților din portofel și i-o aruncă agentului pe acte, amenințându-l: „Nu cred că trebuie să ai conflict cu mine”, i s-a adresat agentului.

Rădulescu: Îți arăt eu ție!

Deși polițistul îi explică că a oprit lângă un semn de oprire interzisă, Lucian Rădulescu spune că așteaptă pe cineva și începe să țipe înjurându-l și amenințându-l pe agent. Ulterior, acesta strigă „Hai, du-te și dă-mi amendă. Îți arăt eu ție!” și părăsește locul evenimentului.

Lucian Rădulescu este consilier al deputatului PSD de Prahova Laura Moagher, care a câștigat un mandat în alegerile din 2016. De asemenea, el este director adjunct al CSM Ploiești și administrator al bazelor sportive din subordinea clubului.

„Bărbatul din imagini în vârstă de 45 de ani a oprit neregulamentar pe raza localității Păulești, iar la intervenția echipajului de Poliție acesta a devenit recalcitrant, a adresat injurii. După ce a înmânat documentele polițiștilor a părăsit locul evenimentului. Ulterior s-a prezentat cu autoturismul la sediul postului de Poliție, iar în urma testării cu aparatul Etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,16 ml/l alcool pur în aerul respirat, motiv pentru care a fost sancționat prin întocmirea mai multor procese verbale de constatare a contravenției pentru: oprire neregulamentară, conducere sub influența alcoolului, dar și pentru adresare și injurii și nerespectarea indicațiilor polițistului. Suma amenzilor este în valoare de 2875 de lei și a fost reținut permisul de conducere.”, a spus Alina Persinaru, din cadrul IPJ Prahova.

Lucian Rădulescu a fost dat afară

În urma evenimentului, deputatul PSD Laura Moagher a anunțat că l-a dat afară din funcția de consilier parlamentar pe Lucian Rădulescu.

„Imi manifest profunda indignare fata de comportamentul total neadecvat al domnului Radulescu. Nu tolerez astfel de comportamente, nu sunt de acord cu asa ceva, astfel incat sstazi voi incheia orice contract cu dansul de colaborare. (…) L-am sunat dupa ce am vazut in presa, a spus ca regreta ceea ce s-a intamplat si ca mai multe cuvinte nu are”, a declarat Laura Moagher.

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW