Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Opoziția propune ca sâmbăta să fie zi lucrătoare/ Reacții din PSD: Ca pe vremea lu’ nea Nicu Ceaușescu

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 3 septembrie 2019 Etichete: , , , , ,

Șeful Serviciului de Comunicare al Ministerului Muncii, Cristian Vasilcoiu a anunțat că PNL a depus un proiect de lege în Parlament prin care se modifică Codul Muncii, ziua de sâmbătă urmând să devină zi lucrătoare. 

„Viitorul fost ministru PNL al Muncii vrea sa facă sâmbăta zi lucrătoare! Hai ura!”, a scris Vasilcoiu, pe Facebook.

Proiectul a stârnit controverse din partea opiniei publice, dar și a câtorva politicieni din PSD.

Budăi: Ca pe vremea lu’ nea Nicu Ceaușescu

„Opoziția nu a anunțat niciun Program de Guvernare, dar anunță ba că angajații de la privat vor trebui să lucreze și sâmbetele, ca pe vremea lu’ nea Nicu Ceaușescu(Dumnezeu să-l ierte!), ba că va supraimpozita angajații din IT, ba că ne mai gândim dacă mai aplicăm legea salarizării, ba că ne mai gândim dacă mai aplicăm legea pensiilor, ba că nu mai dau subvenții în agricultură(vezi anul 2016), ba că desființează PNDL, și multe altele. Și asta înainte să ajungă la guvernare.
Dacă vor ajunge vreodată nici nu vă puteți imagina ce vor face”, a scris ministrul Muncii, Marius Budăi, pe pagina sa.

Olguța Vasilescu: Nici comuniștii nu îndrăzneau să spună că vin oamenii de drag la muncă

„Oameni buni! Citiți ce explicații halucinante și nesimțite da acest personaj care va prelua ministerul Muncii când ajunge la guvernare PNL, când răspunde de ce vrea că sâmbătă să devină zi lucrătoare!!! OAMENII VOR să lucreze sâmbătă sau duminică, știe asta de când era el patron, cică… Știți ce au înțeles toți haBARNistii ăștia și alții că ei din votul din 26 mai? Că românii s-au săturat de creșteri de pensii și salarii și vor pe unii care să pună ordine în țara asta! Nici comuniștii nu îndrăzneau să spună că vin oamenii de drag la muncă… Așa ceva?”, a scris fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, pe pagină să, făcand trimitere la un interviu cu Dan Vilceanu, inițiatorul proiectului.

Codrin Ștefănescu: Ce ne asteaptă dacă ajung să guverneze…

„PNL a propus in Parlament ca sâmbāta să devinā zi lucrātoare. Obligatoriu, prin lege, toatā lumea la munca si sâmbāta! Mai au putin sā cearā asta si duminica plus trei schimburi, ca pe vremea comunistilor. Ca sā intelegeti ce ne asteaptā dacā ajung āstia sā guverneze tara!”, a scris Codrin Ștefănescu.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW