Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Continuă contrele între Virgil Popescu și George Simion: Trompetele rusești se reactivează și răspândesc calomnii

By Ana Teșcan , in Politic Stirile zilei , at 30 aprilie 2022

Noi contre au avut loc între Virgil Popescu și George Simion, sâmbătă, 30 aprilie, prin intermediul unor postări pe Facebook. Liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) l-a numit pe ministrul liberal al Energiei „hoț”, iar reacția acestuia din urmă nu a întârziat să apară. 

Când trompetele rusești se reactivează și răspândesc calomnii și minciuni, îmi dau seama că facem bine ceea ce facem. România va deveni independentă energetic! Și asta văd că deranjează!”, a scris Virgil Popescu.

Reacția ministrului Energiei vine în urma unei postări pe Facebook a liderului AUR.

Este Virgil Popescu un HOȚ? Argumentați, vă rog, că pe mine nu mă cred deontologii…”, este postarea publicată. sâmbătă, de Simion.

AUR i-a cerut încă o dată demisia lui Virgil Popescu din funcţia de ministru al Energiei, argumentând că preţul carburanţilor a ajuns la 9 lei.

Pe 9 martie, când se formau primele cozi la benzinării, ministrul Energiei declara public că <<nu se vor scumpi carburanții la 9, 10, 11 lei. S-a creat o psihoză>>. Între timp, prețul la motorină a ajuns la peste 9 lei.

Vom depune o moțiune simplă împotriva acestui politruc incompetent, dacă nu va avea decența să se retragă din funcție!”, este o postare publicată pe parcursul săptămânii trecute.

Nu e prima dată când Virgil Popescu și George Simion se contrează în spațiul public. Pe 7 februarie, în Parlament, la dezbaterea moțiunii simple ce a fost depusă împotriva ministrului Energiei, președintele AUR l-a întrerupt pe oficial din discurs și l-a bruscat, totul petrecându-se sub privirile deputaților.

Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you can find 93376 additional Info to that Topic: mainnews.ro/continua-contrele-intre-virgil-popescu-si-george-simion-trompetele-rusesti-se-reactiveaza-si-raspandesc-calomnii/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More on that Topic: mainnews.ro/continua-contrele-intre-virgil-popescu-si-george-simion-trompetele-rusesti-se-reactiveaza-si-raspandesc-calomnii/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW