Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Viorica Dăncilă: Fac un apel către Klaus Iohannis să nu se mai ambiționeze să refuze miniștrii fără temei

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 3 septembrie 2019 Etichete: , , ,

Premierul României, Viorica Dăncilă, a spus, prin intermediul unei postări pe Facebook, că așteaptă din partea președintelui Klaus Iohannis un răspuns privind propunerile de miniștri interimari pentru Energie, Mediu și Relația cu Parlamentul.

„Aștept din partea președintelui Iohannis un răspuns privind propunerile de miniștri interimari pentru Energie, Mediu și relația cu Parlamentul. Au trecut deja câteva zile. Încă mai sper ca domnul Iohannis să dezvolte capacitatea de a înțelege că blocarea Executivului nu ajută guvernarea și stabilitatea țării. Așa cum încă mai sper să realizeze că vendetele cu care ne-a obișnuit fac rău în primul rând oamenilor, și nu adversarilor dumnealui politici.

România are nevoie de un guvern funcțional. Fac așadar un apel către domnul Iohannis să nu se mai ambiționeze să refuze miniștrii fără temei, pentru că un adevărat șef de stat nu își exercită niciodată puterea în moduri distructive și contraproductive pentru țara lui.”, a scris Viorica Dăncilă.

Klaus Iohannis a respins toate propunerile Vioricăi Dăncilă

Președintele României, Klaus Iohannis, a respins, miercuri,28 august, toate propunerile Vioricăi Dăncilă privind remanierea Guvernului. Iohannis acuză PSD de proastă guvernare și spune că România are nevoie de un nou Executiv, de o restructurare profundă, o nouă guvernare care să se lupte pentru români.

„Nu ar trebui să fie nicio surpriză pentru nimeni, este rezultatul firesc a doi ani și jumătate de guvernare haotică, incompetență coruptă. Prin votul 26 mai, românii au transmis un mesaj extrem de clar, pe care PSD și ALDE se fac că nu îl înțeleg.”, a anunțat Klaus Iohannis.

Foto: Inquam photos/ George Călin

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you can find 31686 additional Information to that Topic: mainnews.ro/viorica-dancila-fac-un-apel-catre-klaus-iohannis-sa-nu-se-mai-ambitioneze-sa-refuze-ministrii-fara-temei/ […]

  • … [Trackback]

    […] Here you will find 90955 additional Info to that Topic: mainnews.ro/viorica-dancila-fac-un-apel-catre-klaus-iohannis-sa-nu-se-mai-ambitioneze-sa-refuze-ministrii-fara-temei/ […]

  • … [Trackback]

    […] There you can find 69808 additional Info to that Topic: mainnews.ro/viorica-dancila-fac-un-apel-catre-klaus-iohannis-sa-nu-se-mai-ambitioneze-sa-refuze-ministrii-fara-temei/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW