Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Parcarea Basarab va fi redeschisă după 10 ani în care a stat închisă

By Diochetanu Andreea , in Stirile zilei , at 21 aprilie 2022

Parcarea „Basarab”, din Șoseaua Nicolae Titulescu, aflată sub rampa Pasajului Basarab, va fi redeschisă după 10 ani, a anunțat Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, joi, 21 aprilie.

În ultimii 10 ani, parcarea a fost închisă, pentru că nu avea aviz emis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU).

„O veste bună pentru cetățeni. După aproape 10 ani în care a stat închisă… deschidem parcarea Basarab – situată pe Șoseaua Nicolae Titulescu sub rampa Pasajului Basarab. 65 de locuri de parcare au fost blocate pentru că nu exista aviz ISU al acestei construcții. Iar fostele administrații au stat nepăsătoare. Am reușit să conving într-un an de zile autoritățile, iar săptămâna aceasta a fost semnat procesul verbal de recepție”, a anunțat edilul într-o postare pe Facebook.

Pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Consiliului General al Municipiului București (CGMB) se află un proiect de hotărâre prin care parcarea va fi transmisă în administrarea Sectorului 1 de la PMB.

Următoarea ședință a CGMB va avea loc la sfârșitul acestei luni, în data de 29. Potrivit edilului, parcarea ar urma să fie deschisă în maximum o lună.

Foto: Captură Facebook/ Clotilde Armand

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW