Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


CFR suplimentează trenurile de Paște și 1 Mai spre litoral

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 21 aprilie 2022

CFR Călători a anunțat joi, 21 aprilie, programul trenurilor de Paște și 1 Mai spre stațiunile de la malul mării. Astfel, în perioada 29 aprilie-1 Mai 2022 vor fi suplimentate trenurile spre litoral. 

Spre deosebrie de anul trecut, CFR va asigura un număr mai mare de legături din capitală spre Constanța pentru județele din care nu se poate face legătură directă spre mare.

1 Mai fiind o zi de sărbătoare petrecută prin tradiție la malul mării, CFR Călători va asigura călătorilor posibilitatea de a călători spre litoralul românesc fie cu trenurile directe dinspre Arad, Deva, Târgu Jiu, Craiova, Brașov, Ploiești, Iași, Buzău, fie prin asigurarea unei conexiuni rapide din capitală.

Spre dosebire de anul trecut, numărul de legături este mai mare, pe fondul existenței unui mers de tren cadențat (la 1-2 ore), pe ruta București Nord – Constanța. Conexiunea între litoral și Brașov este asigurată cu trei perechi de trenuri directe față de anul trecut, când erau două perechi de trenuri directe”, se arată într-un comunicat al CFR.

Totodată, vor fi suplimentate și trenurile spre Valea Prahovei, fiind și aceasta una dintre cele mai solicitate destinații din țara noastră pentru sărbătorirea Paștelui.

Foto: Inquam Photos / Ana-Maria Dumtiru

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW