Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Nicolae Ciucă, despre o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale: Candidatul PNL va fi nominalizat de partid

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 10 aprilie 2022

Nicolae Ciucă, noul președinte al Partidului Național Liberal, a declarat, duminică, 10 aprilie, despre o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale din 2024, că partidul va alege persoana care va încerca să preia funcția deținută de Klaus Iohannis.

Nu eu îmi exprim această opinie. Candidatul la prezidenţiale din partea PNL va fi nominalizat de către Partidul Naţional Liberal”, a fost răspunsul lui Nicolae Ciucă, întrebat dacă va candida la alegerile prezidențiale din anul 2024.

Președintele PNL a mai fost întrebat dacă există posibilitatea de a-și pierde funcția în momentul în care funcția de prim-ministru va fi preluată de un social-democrat, potrivit acordului semnat la constituirea coaliției PSD-PNL-UDMR.

În momentul de faţă nu cred că se pune problema şi nici nu vreau să mă gândesc la ceea ce se va întâmpla peste un an de zile, pentru că avem foarte multă treabă de făcut acum(…) Am văzut termene pentru mandate în administraţie, în politică nu există termene”, a fost răspunsul premierului.

CITEȘTE ȘI: Marcel Ciolacu: Nicolae Ciucă este un adversar politic. Din mai 2023, PSD are funcția de prim-ministru

Nicolae Ciucă a fost ales, în cadrul Congresului de duminică, președinte al Partidului Național Liberal, după ce a obținut 1.060 de voturi, dintr-un total de 1.120.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW