Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Accident mortal la Ambasada Rusiei din București / Un șofer a intrat cu mașina în gardul instituției. Cine este bărbatul

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 6 aprilie 2022

O mașină s-a izbit puternic de gardul Ambasadei Rusiei la București în dimineața zilei de 6 aprilie, a transmis Poliția Capitalei. În urma impactului, șoferul a decedat.

Potrivit primelor date transmise de autorități, autoturismul a părăsit șoseaua și s-a lovit de gardul reprezentanței diplomatice în jurul orei 6:00.

Conducătorul auto este decedat și a fost nevoie de intervenția colegilor pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism”, se mai arată în comunicatul transmis de Poliția Capitalei.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei au preluat cercetările în acest caz.

Cine este șoferul

Bărbatul care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei la București a fost identificat. Este vorba de Bogdan Drăghici, președintele asociației TATA, notează News.ro.

Luni, acesta a postat un mesaj, pe Facebook, prin care și-a arătat susținerea față de cetățenii ucraineni.

Şi eu sunt ucrainean! Ar fi minunat să ne considerăm toţi ucraineni, până când se va sfârşi definitiv războiul oribil, care pune în pericol de moarte întreaga omenire! Pare atât de departe primăvara lui 2019, când mi-am serbat ziua de naştere la Kiev, într-o metropola strălucitoare, populată de oameni fericiţi să savureze o primăvară superbă. Eram acolo cu fiica mea la un turneu de scrimă şi încercam să îmbinăm utilul cu plăcutul, trecând în revistă în timpul liber atractiile turistice ale capitalei Ucrainei”, a scris Drăghici, pe Facebook.

Numai că incidentul vine la scurt timp după ce a fost condamnat la închisoare, fiind acuzat că, în urmă cu mai mulți ani, și-a violat fiica vitregă. Faptele au fost comise în perioada 2013-2016.

Asociația TATA, organizația pe care o conduce Drăghici, a fost înființată în anul 2008, cu scopul de a milita pentru drepturile taților la o relație de calitate cu copiii lor.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW