Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Premierul Ciucă „analizează” dacă îşi va depune candidatura la preşedinţia PNL

By Diochetanu Andreea , in Politic Stirile zilei , at 3 aprilie 2022

Premierul Nicolae Ciucă a declarat duminică, 3 aprilie, că încă nu a decis dacă își va depune candidatura la șefia PNL, dar că „analizează” acest lucru.

„Atunci când voi lua o decizie în acest sens, o voi face (publică – n.red.). Eu până în acest moment nu am luat o decizie. Doar ce s-au finalizat lucrările Consiliului Naţional. Astăzi nu s-a discutat despre nicio propunere”, a afirmat Ciucă, la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă intenţionează să-şi depună candidatura la şefia PNL, el a replicat că „analizează”.

Gheorghe Flutur a anunțat duminică, 3 aprilie, că a fost votat, în unanimitate, pentru preluarea conducerii interimare a Partidului Național Liberal (PNL), după ce Florin Cîțu și-a anunțat, sâmbătă, demisia din funcția de președinte al liberalilor.

„Colegii m-au propus pe mine să preiau atribuțiunile președintelui Partidului Național Liberal interimar până la Congres. A fost un vot în unanimitate și le mulțumesc pentru încredere colegilor”, a declarat Gheorghe Flutur.

Flutur a confirmat, totodată, că în data de 10 aprilie va avea loc Congresul Extraordinar al PNL pentru alegerea noii conduceri a partidului.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW