Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


FOTO Grindeanu anunţă redeschiderea liniei feroviare Zorleni – Fălciu, pentru refugiați

By Diochetanu Andreea , in Stirile zilei , at 17 martie 2022

Linia feroviară Zorleni – Fălciu – Frontiera cu Republica Moldova va fi redeschisă, în contextul crizei refugiaților din Ucraina, a anunțat Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, joi, 17 martie.

„Se redeschide linia feroviară Zorleni – Fălciu – Frontiera cu Republica Moldova, pentru gestionarea mai eficientă a fluxurilor de refugiați! Continuăm astfel eforturile concrete pentru sprijinirea persoanelor refugiate din Ucraina, care sosesc în România prin frontiera cu Republica Moldova”, a anunțat ministrul social-democrat pe contul său de Facebook.

Grindeanu a subliniat că CFR a intervenit în regie proprie pentru a permite circulația în condiții de siguranță pe acest sector de cale ferată și pentru repunerea în funcțiune a Haltei Fălciu.

Totodată, ministrul a dat asigurăriă că sunt luate în mod constant măsurile necesare pentru asigurarea unor coridoare de tranzit care să asigure legături eficiente cu alte orașe importante din România dar și cu Punctele de Trecere a Frontierei cu țările vecine.

Foto: Facebook/ Sorin Grindeanu

Comentarii


  • Wow, amazing blog structure! How long have you been blogging for?
    you make blogging glance easy. The full look of your site is excellent, as smartly as the content!
    You can see similar here sklep online

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW