Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Joe Biden va participa la un summit extraordinar NATO, la Bruxelles

By Diochetanu Andreea , in Politic Război în Ucraina Stirile zilei , at 15 martie 2022

Președintele Statelor Unite ale Americii (SUA), Joe Biden, va participa săptămâna viitoare la un summit extraordinar al NATO, care va avea loc la Bruxelles, Belgia, a anunțat ambasada americană de la sediul NATO.

Reuniunea extraordinară a liderilor tuturor aliaților NATO va avea loc joi, 24 martie.

„Preşedintele Biden vine săptămâna viitoare la sediul Alianţei Nord-Atlantice pentru a participa la o reuniune extraordinară a liderilor naţiunilor aliate din cadrul NATO”, a precizat, marţi seară, Misiunea SUA la NATO, pe Facebook.

Anterior, Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, a anunțat marți, 15 martie, convocarea acestui summit extraordinar.

„Am convocat o reuniune extraordinară a șefilor de stat și de guvern aliați în data de 24 martie 2022. la sediul NATO din Bruxelles, Belgia. Vom aborda consecințele invaziei Rusiei în Ucraina, sprijinul nostru ferm pentru Ucraina și consolidarea în continuare a descurajării și apărării NATO ca răspuns la o nouă realitate pentru securitatea noastră.

În acest moment critic, America de Nord și Europa trebuie să continue să rămână unite în NATO”, a anunțat șeful NATO, citat într-un comunicat de presă.

Foto: Facebook/ U.S. Mission to NATO

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW