Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Klaus Iohannis: Nu accept nicio propunere de remaniere/Un guvern PSD nu este potrivit pentru români și nu poate să mai rămână în funcție

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 28 august 2019 Etichete:

Președintele României, Klaus Iohannis, a respins, miercuri, toate propunerile Vioricăi Dăncilă privind remanierea Guvernului. Iohannis acuză PSD de proastă guvernare și spune că România are nevoie de un nou Executiv, de o restructurare profundă, o nouă guvernare care să se lupte pentru români.

„Nu ar trebui să fie nicio surpriză pentru nimeni, este rezultatul firesc a doi ani și jumătate de guvernare haotică, incompetență coruptă. Prin votul 26 mai, românii au transmis un mesaj extrem de clar, pe care PSD și ALDE se fac că nu îl înțeleg.”, a anunțat Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a declarat că votul din 26 mai îi dă legitimitatea de a se opune deciziilor pe care PSD le ia.

„Votul din 26 mai îmi dă legitimitatea pentru a mă opune deciziilor pe care PSD le ia. Mă voi opune deciziei PSD de a deraia România de la decizia corectă. Am protejat democrația în momente cruciale, am blocat multe din asalturile împotriva justiției, am mobilizat 6,4 milioane de români pentru a vota la referendum.(…) ”, a mai spus șeful statului.

Președintele României susține că actualul Guvern are o nouă legitimare în Parlament printr-o procedură care trebuie să înceapă urgent în Parlament.

„Actualul Guvern are o nouă legitimare în Parlament printr-o procedură care trebuie să înceapă urgent în Parlament. Dacă actul de guvernare trece în Parlament, voi rămâne ferm principiilor mele. Nu voi permite PSD să își bată joc de români. Dacă noua configurare a Guvernului nu va fi aprobată, există soluții pentru ca România să nu intre în criză profundă. Această guvernare toxică nu mai poate continua.”, a menționat Iohannis.

 

 

Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you can find 88292 more Info on that Topic: mainnews.ro/iohannis-un-guvern-psd-nu-este-potrivit-pentru-romani-si-nu-poate-sa-mai-ramana-in-functie-nu-accept-nicio-propunere-de-remaniere-a-acestui-guvern/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More Information here on that Topic: mainnews.ro/iohannis-un-guvern-psd-nu-este-potrivit-pentru-romani-si-nu-poate-sa-mai-ramana-in-functie-nu-accept-nicio-propunere-de-remaniere-a-acestui-guvern/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW