Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Traducătorul lui Zelenskiy, în lacrimi în timpul discursului din Parlamentul European

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 1 martie 2022

Un moment emoționat a avut loc marți, 1 martie, în timpul discursului lui Volodymyr Zelenskiy din Parlamentul European. Traducătorul președintelui ucrainean a izbucnit în lacrimi, în momentul în care Zelenskiy le transmitea oficialilor europeni că cetățenii țării sale se luptă, în aceste zile, pentru libertate.

Parlamentul European s-a reunit, marți, într-o ședință de urgență, în cadrul căreia oficialii europeni au pus pe agendă invazia Federației Ruse în Ucraina. Totodată, va fi discutată și cerința liderului de la Kiev de a accelera procesul de aderare a Ucrainei în Uniunea Europeană.

Volodymyr Zelenskiy, în cadrul unui discurs emoționant susținut prin video-conferință, a menționat atacurile Rusiei de marți, îndreptate împotriva celui de-al doilea oraș ca mărime din Ucraina, Harkiv, cel mai mare centru universitar din țară.

Două rachete au lovit în această dimineața au lovit Piața Libertății din Harkiv. Zeci de tineri omorâți, acesta este prețul libertății, pe care îl plătim. Luptăm pentru țara noastră și pentru libertatea noastră”, spunea Zelenskiy, moment în care traducătorul a izbucnit în lacrimi.

Din nou și din nou, Vladimir Putin va spune că duce o operațiune militară în Ucraina și că lovesc în infrastructura militară. Unde sunt copii noștri în această ecuație? La ce unități militare lucrează? Ce tancuri conduc? Ce rachete lansează? Vladimir Putin a omorât 16 oameni ieri….”, a mai spus Zelenskiy.

Zilele trecute, un alt traducător, de această dată german, a izbucnit în lacrimi în timpul discursului lui Volodymyr Zelenskiy, relatează the Independent.

VEZI AICI ULTIMELE INFORMAȚII LEGATE DE INVAZIA FEDERAȚIEI RUSE ÎN UCRAINA. 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW