Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


O lună de la dispariția Alexandrei Măceșanu/ Tatăl fetei: În fiecare zi așteptăm să intre pe poartă

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 25 august 2019 Etichete: , ,

La o lună de la dispariția Alexandrei Măceșanu, tată fetei, Ioan Măceșanu, a declarat că nu crede că fiica lui este moartă și o așteaptă în fiecare zi acasă.

„A trecut o lună grea (…) Aşteptăm în fiecare zi ca Alexandra să intre pe poartă. Noi credem că e în viaţă şi vorbim cu ea în fiecare seară. Le mulţumim celor care se roagă pentru fiica noastră”, a spus Ioan Măceşanu, tatăl Alexandrei Măceşanu, la Antena3.

Ioan Măceşanu a spus că nu crede că fiica lui este moartă.

Gheorghe Dincă, un om exigent, care nu era agreat de nepoți

La o lună de la dispariția Alexandrei, anchetatori încă au de clarificat multe aspecte privindu-l pe principalul suspect, Gheorghe Dincă, și ce s-a întâmplat cu adolescența. Bărbatul le a spus procurorilor că el a ucis-o pe fată după ce a sechestrat-o și violat-o, procedând la fel și în cazul unei alte tinere dispărută în luna aprilie, Luiza. În dosar au dat declarații mai mulți apropiați ai suspectului, printre care soția și copiii.

Recent, aceștia au fost audiați mai bine de 9 ore de DIICOT, însă nu este prima declarația dată în fața anchetatorilor.

Unul dintre fiii bărbatului le-a povestit, în prima declarație, au declarat surse judiciare, că tatăl său era un om exigent, care nu era agreat de nepoți, motiv pentru care aceștia nu îl vizitau. Relația s-ar fi răcit și din cauză că în ultimul an începuse să consume alcool. Fiica lui Dincă le ar fi spus anchetatorilor că tatăl ei era exigent, însă doar dorea o viață bună pentru copii.
În niciuna dintre declarații nu se menționează că bărbatul și-ar fi agresat copiii, spun sursele citate.

Sursa foto: Inquam photos/ Bogdan Danescu

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW