Saturday, April 13, 2024
Jurnalism corect


Mai multe persoane au fost reținute pentru trafic de droguri în județul Constanța

By Florea Eva , in Stirile zilei , at 15 martie 2024 Etichete:

La data de 13.03.2024, procurorii DIICOT Constanța au reținut 9 persoane, în trei cauze penale, pentru săvârșirea unor infracțiuni precum introducerea în țară de droguri de risc și  trafic de droguri de mare risc.

Potrivit autorităților, o persoană a introdus pe teritoriul țării din Spania, o cantitate de peste 1 kilogram de canabis cu scopul de a o comercializa, iar în urma unei înțelegeri anterioare cu un alt suspect, aceștia au ridicat coletul și au fost prinsi în flagrant imediat după ce l-au preluat de la firma de transport.

„Cercetările efectuate în cel de al doilea dosar penal, au reliefat că, în perioada ianuarie -martie 2024, 6 inculpați au procurat, deținut, intermediat și comercializat direct către consumatori din județul Constanța diferite cantități de droguri de risc și  mare risc precum și substanțe psihoactive (canabis, ketamină, cocaină, ecstasy, 4-CMC, 2C-B și 2MMC)”, transmit procurorii.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate au fost identificate și ridicate diferite cantități de droguri din categoriile menționate și substanțe cu efect psihoactiv, toate destinate comercializării, precum și alte mijloace de probă.

În legătură cu a treia cauză, s-a constatat că un individ a fost reținut pentru deținerea și comercializarea de cantități de drog de mare risc (3-CMC, denumit și cristal), furnizându-le consumatorilor din județul Constanța.

Judecătorul a dispus arestarea preventivă a celor 9 inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

 

 

Foto: DIICOT

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW