Sunday, May 19, 2024
Jurnalism corect


Școala 133, închisă pentru 72 de ore după ce 18 copii au ajuns la spital/ Controlul continuă

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 21 ianuarie 2020 Etichete: , ,

Mai mulți elevi ai școlii nr.133 din Sectorul 4 al Capitalei acuză dureri de cap din cauza unui gaz toxic. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje SMURD.  Clădirea a fost evacuată. 

Update 7. Inspectorii DSPMB au decis să închidă școala 133 timp de 72 de ore după ce 18 copii au ajuns la spital. Controlul DSPMB continua, iar raportul va fi prezentat ministrului Sănătății.

Update 6. La acest moment au fost evaluați medical 23 de copii, dintre care 18 au fost transportați la spital, iar cinci au refuzat. Intervenția a fost încheiată, iar resursele se retrag.

Update 5. Până în acest moment au fost transportați 13 copii la Spitalul Grigore Alexandrescu și doi copii la Spitalul Marie Curie din Capitală.

În urma evaluării echipajului CBRN s-a constatat că nu au fost depistate pragurile de alarmare.

Update 4. DSP București a trimis la fața locului o echipă de inspectori sanitari pentru a demara o verificare, conform Ministerului Sănătății.

„De asemenea, DSP București a contactat managerii spitalelor de copii , Spitalul Clinic Grigore Alexandrescu si Spitalul Marie Curie pentru acordarea asistenței medicale de specialitate”, mai transmite MS.

Update 3. Șase copii cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani au fost transportați la spital. ( 4 la Grigore Alexandrescu și 2 la Marie Curie).

Update 2. Până în acest moment sunt 15 copii care sunt evaluați medical. La fața locului a fost trimisă și o autospecială pentru victime multiple.

Update 1. O fată în vârstă de 14 ani va fi transportată la Spitalul Marie Curie din București.

ISU București Ilfov

Recent, 11 elevi ai liceului german A. M Guttenbrunn din Arad au ajuns la spital, asta după ce, săptămâna trecută, alți 40 de copii au avut nevoie de îngrijirile medicilor după ce în școala lor a fost făcută o deratizare.

ISU București Ilfov

ISU București Ilfov

sursa foto: ISU București Ilfov

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More on that Topic: mainnews.ro/8-elevi-de-la-scoala-133-din-bucuresti-acuza-dureri-de-cap-din-cauza-unui-gaz-toxic-o-fata-de-14-a-fost-dusa-la-spital/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW