Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


74 de dosare penale deschise de DIICOT, după festivalul SAGA / Ce infracțiuni sunt vizate

By Matthew Garvey , in Justitie Stirile zilei , at 9 iunie 2022

74 de dosare penale au fost deschise de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), în urma festivalului SAGA, se arată într-un comunicat transmis joi, 9 iunie, de parchet.

Cele 74 de dosare penale au fost deschise pentru trafic de droguri de risc/mare risc și deținerea de droguri de risc/mare risc pentru consumul propriu.

70 din cele 74 de dosare au fost constituite joi, după ce „au fost înaintate procesele verbale de constatare întocmite de către organele cu atribuții de asigurare și menținere a ordinii publice cu ocazia activităților desfășurate de acestea în contextul festivalului menționat mai sus”.

Precizăm că, în vederea justei soluționări a cauzelor, substanțele identificate și ridicate cu ocazia constatării infracțiunilor, urmează a fi trimise laboratoarelor de analiză și profil al drogurilor”, se mai arată în comunicatul DIICOT.

Sursă foto: Saga Festival / Facebook

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Info to that Topic: mainnews.ro/74-de-dosare-penale-deschise-de-diicot-dupa-festivalul-saga-ce-infractiuni-sunt-vizate/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *