Sunday, May 19, 2024
Jurnalism corect


PNL București, despre clasarea parțială a dosarului „10 august”: Sfidare față de toți oamenii decenți din această țară

By Madalina Balaceanu , in Politic , at 16 iulie 2020 Etichete: ,

Filiala PNL București critică decizia DIICOT de a clasa parțial dosarul „10 august”, prin care șefii Jandarmeriei scapă de acuzații. Conform unui comunicat publicat joi pe pagina de Facebook, în Piața Victoriei au fost și membri ai PNL București care „nu vor uita cele întâmplate”.

„Printre oamenii care au protestat în Piața Victoriei în 10 august, s-au aflat foarte mulți membri și simpatizanți ai organizațiilor noastre si lideri ai PNL București. Toți știu exact ceea ce au trăit și ceea ce au pățit ca urmare a intervenției jandarmilor, pentru că au fost acolo. Un număr consistent de protestatari nevinovati din societatea civilă dar și mulți membri ai PNL București, inclusiv Președintele organizației București, au fost răniți și gazați atunci.

Știm că în structurile de ordine publică Ordinul este sfânt. Este foarte posibil ca subordonații să mai facă și exces de zel, dar să spui printr-o decizie, la capătul investigațiilor, că fiecare jandarm din Piață a făcut după cum a crezut el sau ea că este bine, arată a sfidare față de toți oamenii decenți din această țară și din acest oraș. Șefii decid în aceste structuri, să spunem curajos lucrurilor pe nume. Bucureștiul a fost locul în care, sub guvernarea PSD, s-a strigat: Dreptate!”, precizează sursa citată.

Liberalii mai spun că sunt „pentru Dreptate si pentru Corectitudine”.

„Acestea sunt valorile în care crede cu tărie noua echipă de conducere a PNL București și pe care le urmează colegii și simpatizanții noștri. Niciun membru PNL București prezent în Piață nu va uita cele întâmplate!”, menționează sursa citată.

Inquam Photos/ Alberto Grosescu

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW