Wednesday, January 19, 2022
Jurnalism corect


47 de plângeri înregistrate la Parchetul din Paris pentru proasta gestionare a crizei Covid-19 / Procurorii deschid primele două anchete

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 20 mai 2020 Etichete: , , , , ,

Procurorii de la Parchetul din Paris au început primele două anchete în urma plângerilor înregistrate din partea cetățenilor civili dar și din partea personalului medical cu privire la gestionarea crizei Covid-19. Dosarele vizează două aziluri de bătrâni din capitala Franței.

Conform Le Figaro, zeci de francezi au făcut plângeri pentru gestionarea defectuoasă a crizei, mai ales în ceea ce privește azilurile de bătrâni.

Parchetul din Paris a primit 47 de plângeri în legătură cu pandemia noului coronavirus, anunţă instituţia. Procurorii au deschis ”două anchete  cu privire la punerea în pericol a vieţii altor persoane”.

Aceste anchete au fost deschise ”în urma unor plângeri cu privire la gestionarea crizei sanitare într-o reşedinţă pentru bătrâni din arondismentul al XII-lea şi într-un azil de bătrâni (Ephad) din arondismentul al IX-lea din paris”, potrivit aceleiaţi surse.

Până în prezent în Franța au fost înregistrate 180 809 de îmbolnăviri cu noul coronavirus și 28 022 de decese

sursa foto: aa.com.tr

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW