Friday, April 12, 2024
Jurnalism corect


16 cetăţeni din Turcia şi Siria au încercat să treacă ilegal frontiera, fiind ascunşi într-un camion care transporta rodii

By Florea Eva , in Stirile zilei , at 22 februarie 2024

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat, în cursul acestei dimineți, 16 cetăţeni străini care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un automarfar încărcat cu fructe.

Un cetățean turc, aflat la volanul unui automarfar înmatriculat în Turcia, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din țară. Șoferul transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, lădițe cu rodii pe ruta Turcia-Olanda.

Potrivit autorităților, în urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul destinat transportului de marfă, printre bunurile transportate, 16 de cetăţeni străini. În cadrul cercetărilor preliminare s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din Turcia şi Siria.

În continuare, poliţiştii de frontieră derulează verificări pentru documentarea întregii activități infracționale, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

 

 

Foto: Poliția de Frontieră Română

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW