Sunday, December 3, 2023
Jurnalism corect


12 puncte de colectare a electricelor şi electrocasnicelor vechi în Sectorul 6

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 1 februarie 2022

În Sectorul 6 vor fi deschise 12 puncte de colectare a electricelor şi electrocasnicelor vechi, a anunțat marți, 1 februarie, administrația locală prin intermediul unui comunicat de presă. 

Punctele de colectare se află în următoarele locaţii, deschise între orele 8,00-18,00: Calea Crângaşi nr. 87 (Piaţa Crângaşi), Calea Giuleşti nr. 252, la intersecţia străzii Fabricii cu strada Calea Apeductului, la intersecţia străzilor Liniei şi Drumul Timonierului, pe bulevardul Timişoara nr. 27, la intersecţia străzilor Poarta Sărutului şi Valea Ialomiţei, la intersecţia străzilor Pasărea în Văzduh şi Pupăza cu Moţ, la intersecţia străzilor Valea Argeşului şi Valea Oltului, pe bulevardul 1 Mai nr. 49, la intersecţia străzilor Drumul Taberei şi Târgul Neamţ, pe strada Performanţei nr. 45, pe strada Apusului nr. 11.

Cetăţenii din Sectorul 6 pot solicita preluarea gratuită a electronicelor şi electrocasnicelor vechi de la domiciliu, în cazul în care asociaţia de proprietari/locatari are contract pentru colectare separată încheiat cu operatorul de salubritate Urban.

În cazul asociaţiilor, acestea beneficiază şi de compensare la factură. Mai exact, primesc 0,15 lei pe kilogram, cu condiţia ca aparatura să fie completă.

Pentru abonaţii care locuiesc la case, se colectează cu comandă telefonică, dar fără recompensare materială.

Programări se fac la numerele de telefon 021/413.91.17 şi 021/413.18.26 sau pe mail, la adresa office@urbansa.ro.

O altă modalitate prin care cetăţenii se pot debarasa de electronicele şi electrocasnicele vechi sau defecte este în timpul campaniilor gratuite în cadrul cărora acestea pot fi scoase în faţa blocului ce vor avea loc pe 26 martie, 25 iunie, 24 septembrie şi 17 decembrie.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW