Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


11 bărbați din Capitală, reținuți după ce s-au luat la bătaie într-o sală de jocuri din Sectorul 6

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 4 septembrie 2024

11 bărbați din Capitală, cu vârste cuprinse între 17 și 34 de ani, au fost reținuți în noaptea zilei de marți, 3 septembrie, pentru încăierare și tulburare a ordinii și liniștii publice, după ce s-au luat la bătaie în fața unei săli de jocuri din Sectorul 6. 

„Din cercetările efectuate, s-a stabilit că la data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 02.00, în timp ce se aflau în incinta sălii de jocuri, între două grupuri, alcătuite din 11 bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 34 de ani, ar fi izbucnit un conflict spontan.

Ulterior, disputa ar fi escaladat în exteriorul locației, context în care aceștia s-ar fi agresat fizic, reciproc, prin folosirea de obiecte contondente, tulburându-se, astfel, ordinea și liniștea publică.

De asemenea, în sarcina a doi bărbați, în vârstă de 19, respectiv 29 de ani, s-a reținut și săvârșirea a două infracțiuni de lovire sau alte violențe, constând în aceea că, în timp ce se aflau în interiorul sălii de jocuri, aceștia s-ar fi agresat fizic, reciproc”, a transmis Poliția Capitalei.

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost dus la spital pentru investigații suplimentare.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 25 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Sursa foto: Poliția Română

Comentarii