Tuesday, August 9, 2022
Jurnalism corect


Vlad Voiculescu, îndemn pentru cetățeni înainte de alegeri: Nu vă uitaţi doar la ce vă spun oamenii în campanie, ci la ceea ce au făcut oamenii înainte

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 12 septembrie 2020 Etichete: ,

Vlad Voiculescu îi îndeamnă pe cetățeni să aleagă oamenii care sunt pe picioarele lor, în detrimentul celor care depind de șefi de partid. Liderul PLUS București susține că este important pentru un alegător să cunoască trecutul celui pe care îl votează.

Vlad Voiculescu îndeamnă cetățenii să voteze cu oameni care sunt pe picioarele lor, deoarece aceștia nu depind de șefi de partide și nu o să fie marionete.

Un lucru esenţial în politica din România este să alegem cât mai mulţi oameni care sunt pe picioarele lor. Dacă sunt pe picioarele lor, nu o să fie marionete, nu o să depindă de unul şi de altul, nu o să depindă de un şef mai mare sau mai mic din partid. Oameni pe picioarele lor, asta oferă USR PLUS, pentru că oamenii, repet, nu se schimbă. Oamenii, dacă au făcut bine înainte, o să facă bine, şi mai mult bine, odată ce au mai multă putere, prin funcţia pe care o deţin. Dacă nu au făcut asta, dacă s-au ocupat numai de vorbit la televizor şi de minţit şi manipulat, asta vor face şi de acum înainte indiferent ce spun în campanie”, a spus Vlad Voiculescu.

Președintele PLUS București susține că oamenii nu se schimbă odată ajunși într-o funcție de putere și că este important pentru un alegător să îi știe trecutul celui pe care îl votează.

Oamenii nu se schimbă. Oamenii când ajung la o funcţie, sau la putere politică, oamenii când intră în politică nu se schimbă în mod profund. Nu devin mai deştepţi, nu devin mai ştiutori de carte, sau mai ştiutori ai unei meserii. Oamenii fac, după ce intră în politică, mai mult sau mai puţin ceea ce au făcut şi înainte, au acelaşi caracter. Nu vă uitaţi doar la ce vă spun oamenii în campanie, ci la ceea ce au făcut oamenii înainte, şi asta este diferenţa fundamentală între noi şi celelalte partide politice”, a declarat Vlad Voiculescu.

Sursă foto: Facebook / Alianța USR PLUS

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com